Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: Бебефон vb603
Наличност: В наличност
149.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

Бебефони с камера и дисплей

Това полезно устройство Ви позволява да вършите ежедневните си задължения и да сте спокойни че детската стая е под контрол, когато сте извън помещението:
- Може да наблюдавате помещението,
- да чувате звуци от детската стая и да говорите дистанционно, включително и пускате музика.
- да следите дистанционно каква е стайната температура.
Състои се от 2 устройства - камера и дисплей.
Обхвата между тях е 260 м. на открито / 50 м. във вътрешни пространства

Дисплеят на бебефона е с екран от 3.2 инча и е контрастна цветна картина, цветовете са реалистични и ярки. Благодарение на качеството си е постигнато улавянето и на детайли в помещението, което е под видеонаблюдение.

Камерата притежава LED светодиоди, които се активират автоматично, когато осветеността е намалена. Нощният режим на работа Ви дава шанс да виждате какво се случва и при пълна тъмнина и загасено осветление.
Визуалният ъгъл на лещата е 45 градуса, чрез което имате по-голямо зрително поле и цялостен поглед върху помещението.

Двупосочен звук - има способността да улавя и тихи звуци, които да бъдат изпратени на дисплея. Също така вградените сензори, които реагират на звук, активират трансмисията единствено, когато уловят шумове. През останалото време радиостанцията е активна, но не предава. Можете да я държите включена постоянно, за да сте подсигурени през цялото време.
От дистанционния дисплей се управлява силата на звука, както и можете да изберете приспивна песничка, която да пуснете от разстояние.

Термометър - измерва температурата на въздуха на помещението, в което се намира устройството и стойността на температурата може да се следи на дисплея.

Бебе мониторът използва акумулаторна батерия и се отличава с голяма издръжливост. С едно зареждане той може да издържи на постоянна работа до 18 часа.

Бебефон  камера и дисплей vb603

Резолюция: 25х67х106 мм;
Монитор: 17х120х70 мм;
Дисплей: 3.2 инча LCD;
Камера: 240х320px;
Звук : Приемане/предаване: -90 dBm/17dBm;
Батерия: Литиево-полимерна, 750 mAh;

Гаранция : 2 години
Срок за доставка : до 4 работни дни
Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Вижте всички предложения за вътрешни wifi камери