онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Смарт звънците за входна врата най общо имат следните предимства и биха ви били полезни:

- Ако искате да виждате всичко, което се случва пред входната ви врата на телефона си, независимо колко далеч от дома си се намирате;
- Получавате известия на телефон, ако има някой пред вратата ви, независимо колко далеч се намирате от дома си.
- Ако искате да може да видите и разговаряте и даже разговаряте с някой, който е застанал пред вратата, а вие не сте си вкъщи;

Какво представлява един смарт звънец с камера и WIFI ?

Имате външно устройство, в което е вградена камера, микрофон, говорител, датчик за засичане на движение, батерии и бутон за звукови мелодии. Камерата е с добра резолюция и може да наблюдавате периметъра, който обхваща през мобилния си телефон денонощно. Съответно в устройството има и вградена инфрачервена светлина, така че да виждате и когато е тъмно. Чрез датчика за засичане на движение ще бъдете информирани на при наличие на движение пред вратата ви. Чрез вградените в това устройство микрофон и говорител ще може да чувате какво се случва пред вратата ви, както и при желание от ваша страна ще може да разговаряте с човека, който се намира пред вратата ви през телефона си. Тези устройства с WIFI работят с батерии, които се зареждаеми. При нормална експлоатация производителите на тези устройства са установили, че батериите издържат без зареждане около 3 месеца. Много от моделите са подходящи както за апартаменти, така и за къщи. Външните устройства са с вграден WIFI и по този начин се свързват с телефона ви и вътрешното тяло.
Вътрешното тяло служи за известяване, когато някой ви търси на вратата. Стандартно имате избор из между много мелодии. Вътрешното тяло се включва в електрическата мрежа. За някои от тези устройства има опцията да си закупите и второ вътрешно тяло при необходимост.

И още за смарт звънците с камера и WIFI :

лесен монтаж, без да се налага къртене, разпробиване или специфични умения.
не е необходимо промени по електрическата инсталация или каквото и да е окабеляване.
работят с безплатно приложение, за което не се заплащат първоначални или месечни такси
Относно приложението -лесно и бързо се инсталира на телефона ви. За всеки конкретен продукт има добавени от нас подробни инструкции за инсталиране на български.

Единствено е необходимо да имате интернет и WIFI рутер, за да се възползвате максимално от ползата им!

Нашите предложения:

бял DB-01 умно устойство CNS001 Смарт звънци с камера и wifi