онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Смарт осветление за дома

Ако за вас представлява интерес как да направите осветлението си у дома умно и не знаете как и какво да направите, то следващите редове са за вас.

Общо взето, имате следните варианти за смарт осветление:
1.     Да замените съществуващите си крушки със смарт такива
2.     Да замените съществуващите ключове със смарт ключове за осветление

Смарт крушките са лесни за монтаж, просто на мястото на старата крушка завивате новата. По този начин ще се сдобиете с крушка, която:
- може да управлявате ( включвате / изключвате) през смарт телефона си
- може да задавате график на светене ( от колко до колко часа да се включва крушката). Тези 2 функции са много полезни, когато не сте по-дълго време у дома и не искате да се разбира, че ви няма. Можете както през телефона си, така и по предварително зададен график да създадете впечатление, че сте си у дома.
-Може да настроите осветлението в спалнята ви да се включва сутрин в часа, в който искате да се събудите.
- може да настройвате през телефона си интензитета на светлината, както и цвета – студено бяло, топло бяло или в някой от всичките възможни цветове.

Смарт ключовете за осветление са по-сложни за монтаж сравнено с крушките. Ако може да смените стандартен ключ в дома си, то няма да ви затрудни и монтирането на смарт такъв, просто трябва да следвате инструкциите. Също така, специфичното за смарт ключовете за осветление е, че някои модели изискват наличие на нулев проводник. Съобразете се с това дали електрическата ви инсталация е с наличие на нулев проводник и ако не е, то изберете от смарт ключовете, които са подходящи за вашата инсталация.
Смарт ключовете за осветление също са с WIFI и се управляват от телефон, могат да се включват и изключват както и да се създадат графици за работа. Също така осветлението, включено през тези ключове може да се включва и изключва чрез сензорния бутон на самото устройство.

Стандартното за всички предложения в смарт осветлението е, че :

- не се изисква окабеляване ( никакви допълнителни кабели )
- лесен монтаж, без да  са необходими някакви специфични умения
- без нужда от къртене или сложни методи за монтаж
- няма месечни такси за използване, работят с безплатни приложения на телефона ви
- без сериозни инвестиции, защото устройствата са на приемливи цени
Може да започнете с едно устройство и когато решите, да надграждате с още смарт устройства. Единственото необходимо е да имате интернет в дома си и смарт телефон, за да може да се насладите на всички удобства на тези устройства.

Смарт крушки Смарт ключове Смарт осветление

Смарт решения за дома, устройства и системи за умен дом  - INTERIORKO.COM