онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Какво представлява една смарт крушка с wifi ?

Разликата между стандартна и смарт с WIFI такава е, че могат да се управляват дистанционно, да се регулира интензитета на светене и да могат да се задават графици за работа. Стандартно тези лампи са LED и изразходват по-малко електрическа енергия сравнено със стандартните. Предлагат се различни варианти – за различните използвани фасунги както и за лунички.

Какво е предимството на смарт крушката с WIFI пред стандартна такава ?

- Може да я управлявате през телефона си, където и да се намирате. Много полезно, ако се чудите дали сте забравили да изгасите лампите у дома или да включите осветлението за определено време, когато сте на почивка. По този начин може са симулирате присъствие ако случайно някой наблюдава дома ви с цел кражба.
Може да зададете на осветлението ви да се включва сутрин в часа, в който ви се включва алармата за събуждане, ако светлината ви действа разбуждащо и така има по- малък шанс да не се събудите в необходимия ви час.
Може да зададете изключване на осветлението в детската стая в точно определен час, например 10 вечерта.

Какво е необходимо, за да имате умно осветление ?

Задължително е да имате интернет и рутер, както и телефон, за да може да управлявате дистанционно от телефона си вашето осветление.
Другото необходимо е да може да инсталирате приложение на телефона си, ако вече нямате други уреди и устройства, работещи със същото приложение.

Какви видове смарт крушки има ?

Стандартно всички са LED, управляеми дистанционно. В зависимост от наличната фасунга, трябва да изберете такава със същия цокъл. Е27 е най-масово разпространената, но се предлагат и Е14 както и лампи за лунички(цокъл GU10).

Как се монтира и настройва ?

Това е едно от лей-лесните за поставяне устройства – просто я завивате във фасунгата.
Инсталирате приложението и следвате инструкциите, подробно описани от нас, на български за съответния продукт.

Стандартното за всички умни устройства, така и за лампите с WIFI е, че :
- няма първоначални или месечни такси за използване, работят с безплатни приложения на телефона ви
- не се изисква окабеляване ( никакви допълнителни кабели )
- лесни монтажи, без да  са необходими някакви специфични умения
- без сериозни инвестиции, защото устройствата са на приемливи цени
Може да започнете с едно устройство и когато решите, да надграждате с още умни усройства. Можете да надграждате след време както с повече такива умни устройства за осветление, така и да създадете различни сцени ( последователност от действия между различни унми устройства)
Единственото необходимо е да имате интернет WIFI рутер в дома си и телефон, за да може да се насладите на всички удобства на тези устройства.

 

Смарт крушка moes Смарт крушки saga смарт крушки с wifi всички


Смарт решения за дома, устройства и системи за умен дом  - INTERIORKO.COM