онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Смарт контактите по своето предназначение не се различават от обикновените такива. Във всички видове контакти може да включвате различни видове уреди.

Смарт контактите с WIFI имат редица предимства пред стандартните такива:

- Могат да се управляват отдалечено, през телефон, където и да се намирате. През приложение на телефона ви може да проверите вашето умно устройство с WIFI, съответно включеното в него устройство дали работи. Особенно полезна функция, когато не помните дали сте изключили уред като ютия, отоплителен уред, конвектор, климатик и т.н.
Съответно през телефона си може  да се включват или изключват тези  WIFI устройства. Примери за полезност на тези устройства с WIFI  има много. Например включвате конвектора си или климатика 30 минути или колкото време искате преди да се приберете и така няма да ви е студено като се приберете и същевременно ще спестите от сметката си за ток без да нарушавате комфорта си. И може би все пак е добре да отчетем, че за климатици има специални умни дистанционни с WIFI, които са по- практични за тези уреди.
Може да контролирате и дали е включен и за колко време компютъра на вашето дете.
- Те могат да ви бъдат полезни и за задаване на график на работа в определен ден и определени часове. Например електрическите ви отоплителни уреди могат да бъдат настроени да се включват в 5 часа сутринта и да работят до 8 часа през седмицата. Така няма да ви се налага да ставате да регулирате отоплителния ви уред или да го включвате рано сутрин, същевременно ще ви е комфортно като се събудите и отивайки на работа няма да се чудите дали сте изключили конвектора или климатика.
- Показват на телефона моментно, за период ( ден, седмица и месец) колко електрическа енергия е изразходвал конкретен уред, включен по този начин и колко време съответно е работил.

По отношение на начина на монтаж има адаптери, които може да включите във всеки стандартен и са преместваеми. В зависимост от моментната нужда, такъв адаптер може да бъде преместен по всяко време където ви е необходим. Другия вид са стенни и те се монтират на стената вместо стандартен такъв.
Също така има и двойни интелигентни, както и разклонители с няколко гнезда и USB портове.

Могат в необходимия ви момент да бъдат включени в домашна автоматизация,чрез която да бъдат създадени сцени за едновременно автоматично изпълнение без вашата намеса.

Тези смарт контакти с wifi,

както и другите умни устройства работят с приложение, което ще инсталирате на вашият телефон. Приложението е безплатно – няма първоначални или месечни такси. За всяко умно устройство е указано с кое приложение работи и са направени наши подробни  инструкции за изтегляне и настройка. Инструкциите са на български и може да ги разгледате за конкрентия продукт.
Лесни за монтаж – без нужда от прекарване на нова ел. инсталация или да се кърти и прекарват нови кабели. Задължително е да следвате инструкциите за монтаж и инсталиране, които са приложени към всеки конкретен модел.

Единственото необходимо е да имате интернет рутер с WIFI в дома си и телефон, за да може да се насладите на всички удобства на тези устройства.

 

 

Смарт контакт WSP20 Черен стъклен смарт контакт за вграждане Смарт контакти

Смарт решения за дома, устройства и системи за умен дом  - INTERIORKO.COM