онлайн магазини от 3DWebDesign
media

ключ за бойлер с wifi

Ако имате бойлер у дома, то един от смарт ключовете ще ви е особенно полезен, защото

- той е умен и може бъде управляван дистанционно през вашия телефон. През приложение на телефона ви може да проверите вашият бойлер дали работи в момента. Това е особенно полезна функция, когато не помните дали сте изключили бойлера си преди да излезнете или сте го оставили включен. Съответно през телефона си може  да го включите или изключите  когато пожелаете. Можете да включите бойлера си 30 минути преди да се приберете и така да имате топла вода веднага, без да е необходимо да чакате и без бойлера ви да е подгрявал вода и съответно безмислено харчил електрическа енергия.
- Може да зададете график за работа. Например може да го настроите при необходимост да се включва и затопля вода за няколко часа през нощта, когато цената на електрическата енергия е по-ниска и така няма да имате ангажимента да включвате уреда ръчно и съответно да забравите да го направите.
Smart wifi устройството е със стандартни размери и се монтира на мястото на съществуващия такъв или предвиденото място. Монтажа му е лесен, като не трябва да бъдат забравяни изискванията за безопасност. Ако вие или вашия майстор може да сложите стандартен, то не би трябвало смарт варианта да ви затрудни. След което трябва да изтеглите необходимото приложение на телефона си. Към всяко предлагано ИНТЕРИОРКО умно устройство има подробна написана от нас инструкция на български.

Както за всички предлагани от нас смарт устройства, така и за този за бойлер са актуални следните предимства:
Работи с приложение, което се инсталира на смарт телефона ви. Приложението е безплатно, няма първоначална или месечна такса за използването му.
Лесен монтаж, както стандартен такъв и не се изисква допълнително окабеляване или промяна на електрическата ви инсталация.

Единственото необходимо е да имате интернет в дома си, рутер и телефон, за да може да се насладите на всички удобства на тези устройства

Ключове за бойлер с wifi черниКлюч за бойлер управляем с google home и AlexaКлючове за бойлер с управление през телефонКлюч за бойлер с настройка за график
Бял смарт ключ за бойлер Черен смарт ключ за бойлер  

Смарт решения за дома, устройства и системи за умен дом  - INTERIORKO.COM

Разгледайте всички наши предложения за wifi ключ за бойлер

Коментари: 0

Няма коментари

Публикувай коментар

Вашия email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със: *