онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Камерите с Wi-Fi за видеонаблюдение са безжични, предават видео изображения през Wi-Fi мрежата. Те трябва да се свържат към домашен рутер . Могат да се инсталират на различни места, където ви е необходимо видеонаблюдение. Управляват се от мобилни приложения или от компютър. Можете да ги контролирате от разстояние, далеч от обекта, който наблюдавате. Предлагат различни опции като засичане на човешка форма, двупосочен звук, нощно виждане, записване на видео и други. Те са лесни за инсталация и настройване.

Защо да си купите външна камера с wifi ?

Предлагат няколко предимства и ползи. Няколко от тях са:
1. Лесна инсталация: не изискват проводни връзки за свързване с интернет, с лесна инсталация. Вие просто ги монтирате на нужното място и ги свързвате към wifi. Това избягва нуждата от прокарване на кабели през стени и подове. Но все пак, изискват наличие на ел инсталация и свързването с ток.
2. Гъвкавост при разположение: позволяват да ги монтирате на почти всяко място. Можете да ги поставите на трудни за достъп места или на стратегически точки, за да покриете по-голяма площ.
3.Отдалечен достъп: получавате достъп до видеото и контролирате от разстояние. Мобилните приложения и софтуерните решения позволяват да следите наблюдаваната област през смартфон, таблет или компютър, където и да сте. Това осигурява гъвкавост и удобство при наблюдение в реално време.
4. Лесна разширяемост: Ако искате допълнителни, добавянето им към интернет мрежата е бързо и удобно. Можете да разширите системата си за видеонаблюдение без значителни усилия и разходи.
5. Сигурност: предлагат достатъчо високо ниво на криптиране и защита на данните. Това гарантира, че вашите записи са защитени от неоторизиран достъп. 6. Високо качество на запис: предлагат качествен запис, като Full HD разделителна способност, което води до по-ясни и детайлни изображения, което може да е полезно при разследване на инциденти или престъпления.
7. Детекция на движение: предлагат функционалност за детекция на движение и ще ви извести ако засече движение в обекта на наблюдение. Това е полезно за следене на дейността в даден район, особено ако нямате постоянна видимост в реално време.
8. Възможности за запис: предлагат възможност за запис на изображенията. Можете да записвате на SD карти или в облачна услуга ако искате да съхраните записи за по-дълъг период от време или да ги споделите с други хора.
9. Подходящи и за открити пространства: Външните камери с wifi са подходящи за открити пространства, тъй като са устойчиви на влага, прах и други атмосферни условия. За монтаж в градини, дворове, паркинги, складове и други места.
10. Вътрешните камери с wifi за видеонаблюдениене са устойчиви, за външни условия, но са по- бюджетни.

В заключение, камерите за видеонаблюдение може да са полезни за повишаване на сигурността във вашия магазина дома, офиса ,или друг обект. Те са с лесна инсталация и ползване.