Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: камера с 4G SIM vstarcam CG52
Наличност: Изчерпан
188.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

ФУНКЦИИ :

Работи с 4G SIM карта -тази камера няма WiFi връзка, а вместо това използва мобилен интернет от SIM карта. Такава може да закупите от мобилен оператор, а поставянето и е по същия начин като в телефон.
Изпраща известия при засичане на движение. изпраща известие  ( push notifications )  на вашия мобилен телефон когато засече движение. Освен това можете да я настроите да изпраща известия само в определен интервал (например само през деня ) .
Автоматично проследяване на обект. сама ще проследява движещи се обекти които се намират в полезрението и. След като обектът излезе извън него или движението му спре, тя се връща в обичайната си позиция.
Разпознаване на хора. разпознава хора. Изключително удобно, защото камери без тази опция реагират на всякакво движение в стаята и предизвикват чести фалшиви тревоги.
Инфрачервено нощно виждане. има инфрачервено ( IR ) нощно виждане. Когато се стъмни или при изключено външно осветление, тя автоматично ще премине в нощен режим (черно-бял) и ще виждате  дори и в пълен мрак.
Звукова аларма.
Вграденият говорител при ваше желание може да се използва и като аларма.  Имате опцията  да настроите да издава подобен на полицейска сирена силен звуков сигнал , когато се засече движение .
Уоки- токи функция. вградени микрофон и високоговорител. Чрез тях можете да чувате какво се случва в наблюдавания периметър,  да изпращате гласови съобщения и да запишете звук.

Запис на карта памет. Тя може да записва видео на карта памет и съответно можете да преглеждате записите по всяко време от приложението на камерата. Също така записването може да е по ваш избор - постоянно, само при движение, в определени часове по график или комбинации според вашето желание.
Лесна за употреба. 
За да я използвате, не са ви необходими никакви специални познания или умения. Ако използвате смартфон, значи се справите.
Монтаж и настройка :
няма нужда от сециален монтаж, а настройката отнема 3 минути и е  по възможностите на всеки

СПЕЦИФИКАЦИИ на външни Wifi камери с 4G SIM карта :

Материал на корпуса : Пластмаса и метал
Резолюция : 3 мегапиксела QuadHD
Ъгъл на виждане (диагонален) : 102°
Нощно виждане : 20 метра
Запис : на карта памет до 256GB / на компютър/ на NVR устройство
Звук  : Говорител и микрофон
Приложение за телефон : на български
WIFI : вградено 2.4GHz
Ethernet / LAN Порт : ДА
Известия : При движение
Захранване : Чрез захранващ адаптер (включен в цената)
Монтаж : Няма нужда от специален монтаж
Пълна информация -

 

получавате и още  ЕКСТРИ :

 * Инструкции на български    * Гаранция - 2 години   * Безплатна доставка  за цялата страна       *Бърза доставка - до 3 работни дни

Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи с Eye4 тук.

 Вижте всички предложения за външнии wifi камери или всички камери за видеонаблюдение през телефон