Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: Wifi камера vstarcam c38s
Наличност: В наличност
98.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

ФУНКЦИИ на интериорни Wifi камери C38S

WiFi  връзка ( безжична ) с интернет. Тя е за вътрешни условия се свързва с вашият интернет и предава безжично видео в реално време. Единственото, което е необходимо е да я включите в контакт.
Изпраща известия при засичане на движение - изпраща известие  ( push notifications )  на вашия мобилен телефон когато засече движение. Освен това можете да я настроите да изпраща известия само в определен интервал (например само през деня ) .
Управляема, с моторизиран корпус, който позволява да я завъртате по хоризонтала и вертикала. Това се получава само като плъзнете с пръст в желаната посока на екрана на телефона ви.
Автоматинчо проследяване на обект - сама ще проследява движещи се обекти които се намират в полезрението и. След като обектът излезе извън него или движението му спре, тя се връща в обичайната си позиция.
Инфрачервено нощно виждане - има инфрачервено ( IR ) нощно виждане. Когато се стъмни или при изключено външно осветление, тя автоматично ще премине в нощен режим (черно-бял) и ще виждате  дори и в пълен мрак.
Уоки- токи функция - с вградени микрофон и високоговорител. Чрез тях можете да чувате какво се случва в близост до наблюдаваната зона,  да изпращате гласови съобщения и да запишете звук.
Запис на карта памет - може да записва видео на карта памет и съответно можете да преглеждате записите по всяко време от приложението на камерата. Също така записването може да е по ваш избор - постоянно, само при движение, в определени часове по график или комбинации според вашето желание.
Лесна за употреба. За да я използвате, не са ви необходими никакви специални познания или умения. Ако използвате смартфон, значи се справите и с камерата.
Монтаж и настройка : няма нужда от сециален монтаж, а настройката отнема 3 минути и е  по възможностите на всеки

СПЕЦИФИКАЦИИ :

Материал на корпуса : Пластмаса

Резолюция : 3 мегапиксела FullHD+

Ъгъл на виждане (диагонален) : 101°


Нощно виждане : 10 метра


Запис : на карта памет до 256GB / на компютър/ на NVR устройство


Звук  : Говорител и микрофон


Приложение за телефон : на български


WIFI : вградено 2.4GHz


Ethernet / LAN Порт : ДА


Известия : При движение


Захранване : Чрез захранващ адаптер (включен в цената)


Монтаж : Няма нужда от специален монтаж


 интериорни Wifi камери vstarcam c38s

получавате и още  ЕКСТРИ :

 * Инструкции на български    * Гаранция на камерите - 2 години   * Безплатна доставка  за цялата страна       *Бърза доставка - до 3 работни дни

Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи с Eye4 тук.

 Вижте всички предложения за вътрешни wifi камери