Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: Wifi камера vstarcam CS26Q
Наличност: В наличност
109.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

ФУНКЦИИ на интериорни Wifi камери CS26Q

WiFi  връзка ( безжична ) с интернет - за вътрешни условия се свързва с вашият интернет и предава безжично видео в реално време. Единственото, което е необходимо е да я включите в контакт.
Изпраща известия при засичане на движение. Тя  изпраща известие  ( push notifications )  на вашия мобилен телефон когато засече движение. Освен това можете да я настроите да изпраща известия само в определен интервал (например само през деня ) .
Управляема камера -
с моторизиран корпус, който позволява да я завъртате по хоризонтала и вертикала. Това се получава само като плъзнете с пръст в желаната посока на екрана на телефона ви.
Автоматично проследяване на обект - сама ще проследява движещи се обекти които се намират в полезрението и. След като обектът излезе извън него или движението му спре, ще се върне в обичайната си позиция.
Разпознаване на хора. Този модел разпознава хора. Изключително удобно, защото камери без тази опция реагират на всякакво движение в стаята и предизвикват чести фалшиви тревоги.
Инфрачервено нощно виждане -
има инфрачервено ( IR ) нощно виждане. Когато се стъмни или при изключено външно осветление,тя автоматично ще премине в нощен режим (черно-бял) и ще виждате  дори и в пълен мрак.
Уоки- токи функция - с вградени микрофон и високоговорител. Чрез тях можете да чувате какво се случва в наблюдаваната територия,  да изпращате гласови съобщения и да запишете звук.
Запис на карта памет - може да записва видео на карта памет и съответно можете да преглеждате записите по всяко време от приложението. Също така записването може да е по ваш избор - постоянно, само при движение, в определени часове по график или комбинации според вашето желание.
Лесна за употреба. За да използвате я, не са ви необходими никакви специални познания или умения. Ако използвате смартфон, значи се справите и с камерата.
Монтаж и настройка : няма нужда от сециален монтаж, а настройката отнема 3 минути и е  по възможностите на всеки

СПЕЦИФИКАЦИИ на камерата :

Материал на корпуса : Пластмаса

Резолюция : 4 мегапиксела FullHD+

Ъгъл на виждане (диагонален) : 101°


Нощно виждане : 10 метра


Запис : на карта памет до 256GB / на компютър/ на NVR устройство


Звук  : Говорител и микрофон


Приложение за телефон : на български


WIFI : вградено 2.4GHz


Ethernet / LAN Порт : ДА


Известия : При движение


Захранване : Чрез захранващ адаптер (включен в цената)


Монтаж : Няма нужда от специален монтаж


Пълна информация - вижте в сайта на производителя

получавате и още  ЕКСТРИ :

 интериорна Wifi камера vstarcam CS26Q

 * Инструкции на български    * Гаранция - 2 години   * Безплатна доставка  за цялата страна       *Бърза доставка - до 3 работни дни


Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи с Eye4 тук.

 Вижте всички предложения за вътрешни wi fi камери