Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: Wifi камера vstarcam CS48Q
Наличност: В наличност
114.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

ФУНКЦИИ на интериорни Wifi камери CS48Q

WiFi  връзка ( безжична ) с интернет - За вътрешни условия се свързва с вашият интернет и предава безжично видео в реално време. Единственото, което е необходимо е да я включите в контакт.
Изпраща известия при засичане на движение. Изпраща известие  ( push notifications )  на вашия мобилен телефон когато засече движение. Освен това можете да я настроите да изпраща известия само в определен интервал (например само през деня ) .
Управляема камера
с моторизиран корпус, който позволява да я завъртате по хоризонтала и вертикала. Това се получава само като плъзнете с пръст в желаната посока на екрана на телефона ви.
Автоматично проследяване на обект - сама ще проследява движещи се обекти които се намират в полезрението и. След като обектът излезе извън него или движението му спре, ще се върне в обичайната си позиция.
Разпознаване на хора - разпознава хора. Изключително удобно, защото камери без тази опция реагират на всякакво движение в стаята и предизвикват чести фалшиви тревоги.
Инфрачервено нощно виждане - има инфрачервено ( IR ) нощно виждане. Когато се стъмни или при изключено външно осветление, автоматично ще премине в нощен режим (черно-бял) и ще виждате  дори и в пълен мрак.
Уоки- токи функция - с вградени микрофон и високоговорител. Чрез тях можете да чувате какво се случва на наблюдаваниямпериметър,  да изпращате гласови съобщения и да запишете звук.
Запис на карта памет - може да записва видео на карта памет и съответно можете да преглеждате записите по всяко време от приложението на камерата. Също така записването може да е по ваш избор - постоянно, само при движение, в определени часове по график или комбинации според вашето желание.
Лесна за употреба. За да я използвате, не са ви необходими никакви специални познания или умения. Ако използвате смартфон, значи се справите.
Монтаж и настройка : няма нужда от сециален монтаж, а настройката отнема 3 минути и е  по възможностите на всеки

СПЕЦИФИКАЦИИ на камерата :

Материал на корпуса : Пластмаса+ метал

Резолюция : 4 мегапиксела QuadHD

Ъгъл на виждане (диагонален) : 101°


Нощно виждане : 10 метра


Запис : на карта памет до 256GB / на компютър/ на NVR устройство


Звук  : Говорител и микрофон


Приложение за телефон : на български


WIFI : вградено 2.4GHz, поддържа и 5GHz


Ethernet / LAN Порт : ДА


Известия : При движение


Захранване : Чрез захранващ адаптер (включен в цената)


Монтаж : Няма нужда от специален монтаж


Пълна информация - вижте в сайта на производителя

получавате и още  ЕКСТРИ :

 интериорни Wifi камери vstarcam CS48Q

 * Инструкции на български    * Гаранция - 2 години   * Безплатна доставка  за цялата страна       *Бърза доставка - до 3 работни дни

 

Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

 

Можете да видите всички устройства работещи с Eye4 тук.

  Вижте всички предложения за вътрешни wi fi камери