Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: мини камера А-9
Наличност: Изчерпан
40.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

Мини WIFI камери за наблюдение през телефон A9

Защитете дома и близките си по интелигентен начин с Wifi мини камера за наблюдение през телефон с автономна батерия. Тя може да бъде поставена на всякъде в дома, офиса, вилата като със своите размери от 3.5см. може да бъде използвана и като скрита такава.

Следете всичко през телефона си чрез мобилно приложение! Удобна, малка и практична с дълготрайна зареждаща се литиева батерия! Може да се използва и за наблюдение на бебета и деца. Може да се заснема безжично без зареждане до 3 часа или да работи на USB кабел постоянно(включен в комплекта).

Защо мини WIFI мини камера за наблюдение през телефона A9?

    Супер нощно виждане. С вградени инфрачервени светодиоди! Прави отличен запис при слаба осветеност, а обхватът на нощното виждане достига до 5 метра.
    Вградени IR светлини! Има отлична възможност за снимане в тъмни помещения, а обсегът в режим на нощно виждане достига до 5 метра.
    Улавяне на движения и наблюдение на сигурността.След като засече движение наоколо, тя ще изпрати съобщение до телефона ви с изображение, заснето в момента на движението.
    Вградена батерия, като продължава да работи, дори в режим на зареждане. Може да работи автономно само на батерия до 3 часа. Винаги ще бъдете спокойни, знаейки, че можете да наблюдавате вашите любими хора или ценности на живо.


    Лесна за използване. Свържете я с вашия телефон като свалите безплатното приложение и е готова за употреба!
    Изключително малка и трудна за забелязване със система за магнитно закачване.
    Тя е с диаметър 3,5 см, така че може да бъде поставена във всеки ъгъл или върху всяка желязна повърхност. Тя може да бъде перфектен избор за наблюдение в офиса, дома, колата и т.н.
    СЪВМЕСТИМА С Android и iPhone. Изтеглете безплатното приложение и свържете лесно с вашия телефон. Работи със система Android и iPhone.

Разполага с вградена батерия, инфраред светлини за добро виждане в тъмнина (до 5м)връзка с Wi-fi мрежа,реагира на движение и изпраща съобщение,запис на карта памет

Характеристики :

 • Резолюция: 1920*1080P
 • Батерията издържа до 240 минути без зареждане!
 • Напрежение при зареждане: DC-5V/1A
 • Вградена презареждаща литиево-полимерна батерия
 • Цвят: черен
 • Безплатно проложение, без начална или месечна такса - little stars

  Съдържание:
  • Мини WIFI камера
  • USB зареждащ кабел
  • Магнитна стойка
  • Ръководство за употреба
мини камера за наблюдение през телефон

Гаранция : 2 години

Срок за доставка : до 3 работни дни
Ориентировъчна цена за доставка до офис на "Спиди" - 5,50 лв.
Ориентировъчна цена за доставка до ваш адрес - 7,00 лв.
Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Вижте всички предложения за вътрешни wi fi камери