Модел: Смарт ключалка сребро С11-60
Наличност: В наличност
289.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

Смарт патрон с 5 начина на отключване,WiFi сребро С11-60

Посредством този смарт патрон ще превърнете стандартната си врата в умна- с много начини за отключване, включително и отдалечено през смарт телефона си!

Подходящ за алуминиева дограма, врати от дърво и метал с брава с разстояние между центъра на квадрата и ръбът на вратата по-голям от 50мм.

Имате възможност да си отворите посредством 6 начина:
- С телефон през Bluetooth
- Разпознаване на смарт телефона с достъп при приближаване. Приложението комуникира с бравата чрез Bluetooth връзка до 10 метра.
- Разпознаване на смарт телефона с достъп при приближаване. Приложението комуникира с бравата чрез Bluetooth връзка до 10 метра.
- с парола - ПИН код
. Кода може да бъде до 8 цифри,  постоянен ( перманентен) ограничен по време или еднократен. - чрез RFID ( Безконтактна карта за достъп) Mifare 13,4 Mhz. Картата може да бъде с постоянен достъп, с ограничен по време или с еднократен достъп.
- с пръстов отпечатък
- запомняне на 200 пръстови отпечатъци -
- даване на достъп отдалечено- С
телефон, чрез Wifi ( смарт телефон посредством опция WiFi Gateway ) само за администратори
- чрез добре познатия ви стар вариант - с ключ

Изключително бърз и лесен монтаж, без нужда от външно окабеляване.
Работи с 4 батерии АА 4V- не са включени в пакета
Разполага с аларма, сигнализираща нуждата от смяна на батерии.
WiFi Gateway- не е включен в пакета, закупува се отделно.
Всичко относно технически характеристики, инструкция за монтаж на патрона и инсталиране на приложението може да прочетете, като отворите прикрепения по-долу PDF файл.

Относно приложението:
Приложението е безплатно и съответно то трябва да се свали и инсталира на телефона ви. Едно приложение може да управлява  както различен тип така и неограничен  брой брави, които разбира се го поддържат. Първото  присъединяване на определен ( нов)  патрон към това приложение прави собственика на телефона администратор на този патрон. Този администратор  може да оторизира други потребители  за администратори на този патрон.
Администратора може да дефинира следните начини за достъп ( отваряне) :
- Разпознаване на смарт телефона с достъп при приближаване чрез Bluetooth до 10 метра ;
- чрез ПИН код.  Кодът може да бъде комбинация до 8 цифри. Съответно  според времетраенето достъпът с код е постоянен ( перманентен), ограничен по време или еднократен.
- чрез RFID ( Безконтактна карта за достъп) Mifare 13.4 Mhz  съответно с постоянно ( перманентно ), ограничено по време или еднократно използване.
- чрез пръстов отпечатък

Също така администратор може:
- да извършва настройки на патрона.
- да чете лог. файловете за достъп -  отваряне/затваряне по потребители , по дата и по час. Може да извлича информация кой и кога е отключвал вратата месеци назад или до 10 000 записа.
- чрез конфигуриране на работно време администраторите могат  да контролират и работно време на служители  - закъснения за идване на работа или по-ранно напускане от работа.
- Да  дефинират и виртуални ключове за достъп от смарт телефон, независимо дали е постоянен ( перманентен) ограничен по време или еднократен.
- Справка за генерираните кодове за достъп.
- Отдалечено управление  - администратора може да извършва всички по-горе описани функционалности от всяко място където има интернет свързаност и при наличие на инсталиран Gateway.

Смарт ключалка с 5 начина на отключване,WiFi сребро С11-60

Работи с приложението TTLock

Гаранция : 1 години

Срок за доставка : до 4 работни дни
Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

 

Вижте инструкции за монтаж и свързване тук.

Разгледайте нашите предложения за смарт патрони за врати или предложения в  смарт врати