Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: Смарт метеорологична станция, Wi-Fi S003
Наличност: В наличност
169.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

Смарт метеорологична станция с 3 безжични сензора и Wi-Fi

Дистанционно наблюдение на температура и влажност !

Красив, елегантен и модерен дизайн – Вътрешното тяло е снабдено с голям кръгъл дисплей с LED подсветка. Яркостта на подсветката може да се контролира чрез сензорен бутон или през смарт приложението. Функция за автоматично намаляване на яркостта на подсветката в избран часови диапазон (Night Mode).
Точен час и прогноза за времето с един поглед – Големият ярък дисплей показва информация за дата, час, данни за времето, синхронизирани от мрежата, температура и влажност на въздуха в помещението и данни за температура и влажност на въздуха, събирана от безжичните сензори.
Wi-Fi Синхронизация със смарт приложение Xmart Home – Следете температурата и влажността на въздуха в реално време, през екрана на Вашия смартфон. Събраните данни от метеорологичната станция и трите сензора се обобщават в достъпен интерфейс на смарт приложението, който позволява проследяване на динамиката на температурата и влажността на въздуха по часове, дни, месеци и години.
Прогноза за времето – Вижте какво ще бъде времето днес с един поглед към смарт метеорологичната станция. Данните за времето се актуализират в реално време и се визуализират върху дисплея на метеорологичната станцията.
Три безжични сензора за температура и влажност на въздуха с работен обхват до 60 м.
Аларми и Смарт известия – Възможност да получавате мигновени известия директно на Вашия смартфон при отчитане на разлика със зададени от Вас нива на температура и влажност на въздуха.
Удобство при употреба – Вътрешното тяло може да се използва поставено върху мебел или окачено на стената. Безжичните сензори могат да бъдат поставени върху мебел, да се окачат с ремъци или да се залепят с включените в комплекта адхезивни стикери.
Показания на които можете да разчитате – Вътрешното тяло и безжичните сензори са оборудвани с висококачествени прецизни швейцарски сензори Sensirion.
Възможност за зареждане на дигитални устройства през USB-A изход (Max 5V/1A)

Бърза поръчка

Смарт метеорологичната станция използва WiFi технология за връзка към домашната мрежа и синхронизиране на данните с безплатното смарт приложение Xmart Home.
През интерфейса на приложението имате пълен контрол върху данните, които искате да се визуализират на дисплея на метео-станцията.
3 безжични сензора за температура и влажност на въздуха. Сензорите комуникират безжично с метеорологичната станция, използвайки 433MHz радиочестота. Събраните данни за температура и влажност на въздуха, от всеки един сензор, се визуализират върху дисплея на метеорологичната станция и се обобщават в детайлни графики по часове, дни, месеци и години в смарт приложението.
Осигурете оптимален комфорт в дома. Нагласете активиране на аларма и изпращане на смарт известие при засичане на температура и влажност на въздуха, различни от зададените от Вас.
Можете да настроите активиране на звукова сигнализация, визуална сигнализация върху дисплея на метеорологичната станцията, както и изпращане на смарт нотификация към Вашия смартфон.
Смарт алармите могат да бъдат програмирани, използвайки данните от метеорологичната станцията и всеки един сензор поотделно.
Следете всички данни през екрана на Вашия смартфон
Данните, които събира метеорологичната станция и трите сензора се обобщават в достъпен интерфейс на смарт приложението Xmart Home, което позволява проследяване на динамиката на температурата и влажността на въздуха по часове, дни, месеци и години.
Автоматизирай своя дом - Смарт метеорологичната станция е напълно съвместима с продукти, базирани на IoT платформата TUYA.
Данните, които събира метеорологичната станция и сензорите могат да бъдат използвани за създаване на смарт сцени за автоматизация на процесите в дома.

Спецификации метеорологична станция
Захранване:  Micro USB 5V/2A
Връзка:  WiFi 2.4 GHz
Температурен обхват:  -20°C – +60°C
Точност на измерване (температура):  +/- 0.5°C
Обхват на измерване на влажност на въздуха:  0% ~ 99%
Точност на измерване (влажност на въздуха):  +/- 2%RH
Мерна единица температура:  °C /°F
Работна температура:  -20°C ~ 60°C

Смарт метеорологична станция-3 сензора Wi-Fi S003

Спецификации безжичен сензор
Захранване:  Li-Ion Батерия 400 mA, 3.7V
Живот на батерията:  До 6 месеца в режим на готовност
Връзка: 433.92 MHz
Температурен обхват: -20°C – +60°C
Точност на измерване (температура):  +/- 0.5°C
Обхват на измерване на влажност на въздуха:  0% ~ 99%
Точност на измерване (влажност на въздуха):  +/- 2%RH
Мерна единица температура:  °C /°F
Работна температура: -20°C ~ 60°C

Гаранция : 2 години


Срок за доставка : до 4 работни дни
Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи със Tuya Smart тук. Работи с Tuya

Разгледайте нашите предложения за полезни смарт устройства с WIFI или всички смарт решения за умен дом

Подобни продукти