Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: смарт термоглава за радиатор WTRV-PJ-603
Наличност: В наличност
75.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

смарт термоглава за радиатор с WIFI - за да контролирате вашия радиатор дистанционно, през телефон

- WiFi интелигентен термостатичен вентил за радиатор без необходимост от хъб: Само с проста конфигурация на WiFi в MOES APP можете да безжично управлявате вашата смарт термоглава, независимо къде се намирате,с помощта на вашия смартфон. В приложението има опция за автоматичен или ръчен режим, за да се насладите на най-комфортната температура, когато сте у дома. Вентилът е снабден с антикотлен камък, който предотвратява запушването на клапата.

- Програмируем график със седмичен избор на програмиране: Смарт термоглавата поддържа ръчно зададен седмичен график с 4 периода за всеки ден, което ви осигурява максимално удобство в различни ситуации и възможността да зададете персонализиран график за температурата в къщата. В приложението можете да избирате между автоматичен режим, ръчен режим и режим ВКЛ./ИЗКЛ. за допълнително удобство. Функциите в приложението за настройка на долна и горна граница на температурата наистина спомагат за значителна енергийна ефективност.

-  Съвместим с Alexa и Google Home, което ви позволява да контролирате температурата с помощта на гласови команди за максимално удобство. В приложението Tuya/MOES може да се регистрирате за да получите статистика на температурата и степента на отваряне на вентила, която ви помага да разберете работния статус на устройството по-лесно. Той е също така с

- Функция за заключване от деца, за да предотвратите неправилни операции от вашите деца.

- Елегантен дизайн с меко докосване и въртящ се екран: отличава се от оригиналния традиционен дисплей върху клапата. Този нов модел е с въртящ се екран, който ви позволява да го четете от различни ъгли, осигурявайки много по-удобно и лесно следене на температурата.

Термостатичният вентил е в комплект с 6 различни адаптера, които са подходящи за различни изисквания и са лесни за монтиране.

    Захранване: 3 бр 1,5 V AA батерии ( не са включени в пакета)
    Точност: 0,5°C
    Задаване на темп. Диапазон: 5~35 °C
    Температура на съхранение: -5~ 45 °C
    Температура на повърхността: 90 ℃ Макс (на радиатора)
    Връзка:m30*1.5mm
    Линеен ход: 4,3 мм
    Размери: 58,4*97*58,4 мм
    Тегло:117.7g
    Клас на защита: IP 20
    Приложение: Tuya Smart/MOES APP
    Гласов контрол: Amazon Alexa, Google Assistant

смарт термоглава за радиатор с WIFI бяла WTRV-PJ-603

 Срок за доставка : до 3 работни дни
Ориентировъчна цена за доставка до офис на "Спиди" - 5,50 лв.
Ориентировъчна цена за доставка до ваш адрес - 7,00 лв.
Връщане и Замяна- Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от  условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи със Tuya Smart тук.

 Вижте всички предложения за смарт стайни термостати и термоглави за радиатори с wifi