Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: смарт термоглава ZigBee бяла ZTRV-BY-100-WH
Наличност: В наличност
86.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

Смарт термоглава за радиатор управление през ZigBee Gateway ,бяла

Модернизирайте дома си и оставете автоматизацията да се грижи за дома ви, докато вие се наслаждавате на спокойствие и комфорт.

Новият подобрен дизайн включва LED дисплей, който осигурява по-добра четливост на показанията и LED индикатори за състоянието на устройството.

Термостатът се свързва единствено чрез ZigBee Gateway, което спестява батерии. Животът на две АА батерии в този термостат е над 1 година в нормален режим на работа и над 2 години в режим на готовност. Множество термостати и други ZigBee устройства могат да бъдат свързани към един Gateway.

Термоглавата има външен температурен датчик, който отчита околната температура, с което се постига максимална точност и бърза реакция на термостата. Има и опция за калибриране на сензора в настройките на устройството.

Програмируемият седмичен таймер ви позволява да зададете седмичен график за всеки термостат и да пестите енергия, без да губите температурния комфорт на вашия дом с до 4 времеви диапазона за всеки ден от седмицата.

Термостатът има възможност за работа по седмичен график чрез ръчна настройка на температура (директно от термостат или чрез приложение), икономичен режим и режим “Ваканция”.

Чрез създаване на сцени в приложението Smart Life можете допълнително да контролирате температурата в стаята въз основа на температурата на околната среда, прогнозата за времето и др.

Възможността за управление на свързани устройства е изключително полезна функция за жилища с нестабилен източник на топлина (локално парно). Можете да се включи източник на топлина (термопомпа, газов котел и т.н.) само когато термостатът „усети“ необходимост от отопление на помещението. Това може да се постигне чрез създаване на сцена в SmartLife и съответно управляването на източника на топлина.

Спецификации:

    Захранване: 2хАА батерии (не са включени)
    Ход на работното бутало: 4.5мм
    Точност: ± 0.5°C
    Температурна настройка: 5~45 °C
    Работна околна температура: 0 ~ 45 °C
    Работна влажност: 5 ~ 95 % RH (без конденз)
    Управление: Капацитивни сензорни бутони

смарт термоглава за радиатор ZigBee бяла ZTRV-BY-100-WH

 Срок за доставка : до 3 работни дни
Ориентировъчна цена за доставка до офис на "Спиди" - 5,50 лв.
Ориентировъчна цена за доставка до ваш адрес - 7,00 лв.
Връщане и Замяна- Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от  условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи със Tuya Smart тук.

 Вижте всички предложения за смарт стайни термостати и термоглави за радиатори с wifi