Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: смарт термоглава ZigBee ZTRV-SH4-MS
Наличност: В наличност
74.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

смарт термоглава за радиатор програмируема с управление през ZigBee Gateway

Има няколко основни функции:

Свързването на тази термоглава се извършва само чрез ZigBee Gateway. Използвайки ZigBee комуникация вие пестите от батерии. Живота на двете АА батерии в тази термоглава е над 1 година в нормален режим на работа и над 2 години в режим на готовност. При наличието на Gateway може да се свържат както множество термоглави, така и други ZigBee устройства.
Въртящ се бутон, който позволява лесното задаване на желаната температура директно от самото устройство.
Има възможността за заключване и ограничаване на достъпа от деца, което гарантира безопасността на децата в дома.
Удобна и ефективна е функцията за бързо затопляне. Термоглавата може да отвори крана на радиатора до край с едно натискане на бутона, за да затопли помещението по-бързо.
Опция за отворен прозорец. Ако температурата падне с повече от 5 градуса за 5 минути, термоглавата автоматично спира радиатора, за да пестите енергия докато проветрявате помещението.

Програмируемият седмичен таймер ви позволява да зададете седмичен график за всеки термостат и да пестите енергия, без да губите температурния комфорт на вашия дом с до 6 времеви диапазона за всеки ден от седмицата.

Седмичен график за работа на термоглавата  чрез ръчно задаване на температурата директно от термоглавата или през приложението, икономичен режим и режим „Ваканция“.

Създаване на сцени – чрез приложението SmartLife, има възможност за допълнително контролиране на температурата в помещението – на база околна температура, прогноза за времето и други.

Възможността за управление на свързани устройства е изключително полезна функция за жилища с нестабилен източник на топлина (локално парно). Можете да се включи източник на топлина (термопомпа, газов котел и т.н.) само когато термостатът „усети“ необходимост от отопление на помещението. Това може да се постигне чрез създаване на сцена в SmartLife и съответно управляването на източника на топлина.
смарт термоглава за радиатор ZigBee ZTRV-SH4-MS


Дистанционно управление и гласови команди – устройството е съвместимо с Tuya app, SmartLife, Amazon Alexa и Google home.

 Срок за доставка : до 3 работни дни
Ориентировъчна цена за доставка до офис на "Спиди" - 5,50 лв.
Ориентировъчна цена за доставка до ваш адрес - 7,00 лв.
Връщане и Замяна- Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от  условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи със Tuya Smart тук.

 Вижте всички предложения за смарт стайни термостати и термоглави за радиатори с wifi