Категории
Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.
Wifi видео звънец с говорител и микрофон PL-V1
Видео звънец с WIFI Превръща стандартният звънец в “умен”Чрез този звънец винаг..
WiFi смарт шпионка за врата LPZ003
Умна шпионка за врата с wifi LPZ003 Със смарт шпионката винаги ще знаете кой звъни на врата..
Смарт звънец с wifi  DB-01 Xmart
Умен звънец за входна врата стандартен безжичен звънец с вградени микрофон и високоговорител..
Смарт звънец с wifi CNS001
wifi черен звънец CNS001 Умен звънец за входна врата, звънец са вградени микрофон и високог..
Смарт видео звънец MR-DW088
Разлика между стандартен звънец и умен звънец :Звънец за монтаж на открито.Умния видео звънец предла..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Звънци с  камера и WIFI наблюдение през телефон и умни шпионки за врати

един лесен, относително бюджетен вариант за да преобразите вратата си в смарт. Най- общо казано чрез тези умни устройства с WIFI се сдобивате с камера, която наблюдава врата на дома и какво става отвън денонощно и от всякъде, където сте, ако имате интернет на телефона. Ще ви извести при човек отвън в безплатното приложение, инсталирано на телефона ви. Има вграден микрофон и високоговорител

Безжичен видео звънец за врата -

представлява интелигентно устройство, което замества традиционния стандартен такъв на входната врата. Този съвременен технологичен продукт е снабден с камера и възможност за свързване с интернет, което му позволява да осигурява по-напреднала и удобна система за контрол и комуникация на посетителите.

Ключови характеристики и функционалности най общо за WIFI видео звънци :

1. Вградена камера: Основната особеност тук е вградената му камера, която записва видео на входа на вратата. Това позволява на собствениците на домове или бизнеси да виждат кой идва към вратата, преди да я отворят или да отговорят.
2. Микрофон и говорител: Устройството разполага и с микрофон и говорител, които позволяват на потребителите да взаимодействат с посетителите чрез двупосочна аудио комуникация. Това е опция за комуникиране с посетителите от разстояние и ако не сте у дома.
3. Уведомления на смартфон: Когато някой звъни на смарт звънеца, потребителите получават незабавни уведомления на своите смартфони. Това означава, че дори и когато не сме у дома, можем да видим кой е дошъл на вратата и да се свържем с този човек през телефона си.
4. Двупосочна комуникация от разстояние: Едно от ключовите предимства е възможността за дистанционна комуникация. Например, ако сте на работа или на път, може да се отговаряте на посетителите през смартфона си и да им предадете инструкции или да се свържете с тях дори и да сте далече от дома.
5. Детектори за движение: разполагат със вградени детектори за движение, които активират камерата ако някой се движи пред вратата и възможност за запис на активността пред входната врата, дори и когато не се звъни.
6. Съвместимост с други смарт устройства: могат да се интегрират и с други такива в дома, като например умни телевизори или системи за домашна автоматизация. Така се получават уведомления на различни устройства и опция да се контролират устройството от тях.
7. Запис на видео: предоставя се възможност за запис на видео на карта памет. Това означава, че можете да записвате събития пред вратата си и да ги преглеждате по-късно, което може да бъде полезно за сигурността на имуществото ви.

Те предоставят по-голяма сигурност, удобство и контрол на достъпа до дома или бизнеса.
С техните напреднали функции и възможности за дистанционно управление, те стават неотменна част от умните домове и допринасят за по-интелигентен и безопасен начин на живот. удобен и лесен за използване, без необходимост от сложни монтажни процеси или технически познания.

Някои от ключовите предимства на безжичен звънец с камера и микрофон:

  • Лесно монтиране: монтират се лесно и бързо, без да се налага къртене, разпробиване или специфични технически умения. Просто поставяте новият звънец на мястото на стария и сте готови да започнете използването му. Това е изключително удобно за потребители, които желаят да обновят своя звънец без да се занимават със сложни монтажни процеси.
  • Без нужда от промени в електрическата инсталация или окабеляване: Едно от ключовите предимства е, че те работят с акумулаторни батерии, които осигуряват енергия за техния функциониране. Това означава, че не е необходимо да правите промени в електрическата инсталация или да провеждате допълнително окабеляване. Просто поставете батериите, и устройството е готово за употреба. 
  • Умна камера за врата: оборудвани с камера, която записва видео от входа на вратата. позволява да виждате и да записвате, кой посещава вашата врата дори тогава, когато не сте у дома. Тази функция осигурява допълнителна сигурност и контрол върху достъпа до вашия дом. 
  • Работа с безплатно приложение: управляват се чрез приложение за телефони. Инсталирането на това приложение е лесно и бързо, което позволява на потребителите да контролират звънеца от телефона си.

 

Така, независимо дали сте у дома или на друго място, можете да видите и да комуникирате с посетителите си ако сте свързани с Wi-Fi или мобилни данни.
Смарт звънец предоставя удобство, сигурност и лесно управление, които го правят изключително полезен и интуитивен инструмент за контрол на достъпа до вашия дом или бизнес обект.
Съчетавайки напредналите технологии с простотата на употреба, той се превръща в идеалното решение за модерния начин на живот.
Трябва да имате домашен интернет и WIFI рутер, за да се насладите максимално от ползите им.

Разгледайте нашите предложения и изберете най- подходящият звънец за врата, ние ще го доставим до около 3 дни.

Смарт звънци за врати умни шпионки за врата