Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.

Модел: стаен темостат с wifi черен WHT-006-GA-BK
Наличност: В наличност
89.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

Стаен термостат с wifi за подово отопление със стъклен черен панел

Този термостат е с елегантен безрамков сензорен дизайн и заоблени ъгли, което го прави подходящ за всеки дом.
Има LED дисплей, който не само придава модерна визия на термостата, но и осигурява лесна визуализация на информацията за температурата и таймера.
Той е създаден да бъде ергономичен и функционален, като предлага 5А изход, който го прави идеален за управление на водно подово отопление или малък.
Със своя 5+1+1 седмичен таймер, този термостат ви позволява да зададете 7 различни времеви диапазона за всеки ден от седмицата, което ви позволява да настроите отоплението в дома си спрямо вашите ежедневни нужди и да избегнете излишно разходване на енергия, когато няма никой в дома.

Бърза поръчка
Термостатът е съвместим с Tuya/SmartLife, което означава, че може да бъде управляван чрез едно приложение на смартфона ви.
С това приложение можете да създавате сцени и да управлявате други устройства, като газов котел, помпа за буферен съд и други, в зависимост от това дали има нужда от отопление в помещенията.
Можете да изградите напълно автоматизирана система за отопление с помощта на няколко умни релета, термостати и термо глави.

Този термостат също така предлага възможност за управление на температурата в дома чрез гласови команди с Alexa или Google Home. В заключение, този термостат е перфектен избор за всеки, който желае да има контрол върху отоплението в дома си и да го прави по-ефективно и удобно за себе си.
Със своите разнообразни функции и възможности за автоматизация, този термостат е идеален за управление на водно подово отопление или малък кръг електрическо отопление. Той предлага съвременен дизайн, удобен за управление чрез LED дисплей, а също така може да бъде контролиран чрез смартфон и гласови команди.
Благодарение на своите функции и възможности за автоматизация, този термостат е перфектният избор за управление на водно подово отопление или малък кръг електрическо отопление.
 Стаен термостат с wifi за подово отопление със стъклен панел черен
   


Технически характеристики:

  • Захранване: 95-240V
  • Номинален ток: 5A
  • Тип сензор: NTC
  • Температурен диапазон: 5-99 градуса
  • Настройка за стайна температура: 5-45 градуса
  • Точност: ±0,5градуса
  • Тип свързаност: WiFi
  • Консумация: 1.5W

Работи с безплатното приложение Tuya Smart.

Срок за доставка : до 3 работни дни
Ориентировъчна цена за доставка до офис на "Спиди" - 5,50 лв.
Ориентировъчна цена за доставка до ваш адрес - 7,00 лв.
Връщане и Замяна- Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от  условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи със Tuya Smart тук.

 Вижте всички предложения за смарт стайни термостати и термоглави за радиатори с wifi