Модел: Камера vstarcam C13S
Наличност: Изчерпан
110.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

външни камери vstarcam c13s ФУНКЦИИ
Прахово - и влаго устойчива.
Монтирайте я на открито без да се притеснявате, че повреди. Чрез корпусът си тази камера е предпазена от проникване на влага и дребни частици (прах и мръсотия).
WiFi  връзка ( безжична ) с интернет. За външни условия се свързва с вашият интернет и предава безжично видео в реално време. Единственото, което е необходимо е да я включите в контакт.
Изпраща известия при засичане на движение. изпраща известие  ( push notifications )  на вашия мобилен телефон когато засече движение. Освен това можете да я настроите да изпраща известия само в определен интервал (например само през деня ) .
Разпознаване на хора. Тя разпознава хора. Изключително удобно, защото ако нямат тази опция реагират на всякакво движение (падащи листа, дъжд, сняг) и предизвикват чести фалшиви тревоги.
Звукова аларма. Вграденият говорител при ваше желание може да се използва и като аларма.  Имате опцията  да я настроите да издава подобен на полицейска сирена силен звуков сигнал , когато засече движение .
Уоки- токи функция. с вградени микрофон и високоговорител. Чрез тях можете да чувате какво се случва в наблюдавания обхват,  да изпращате гласови съобщения и да запишете звук.
Инфрачервено нощно виждане. има инфрачервено ( IR ) нощно виждане. Когато се стъмни или при изключено външно осветление, камерата автоматично ще премине в нощен режим (черно-бял) и ще виждате  дори и в пълен мрак.
Запис на карта памет. Тя може да записва видео на карта памет и съответно можете да преглеждате записите по всяко време от приложението на камерата. Също така записването може да е по ваш избор - постоянно, само при движение, в определени часове по график или комбинации според вашето желание.
Лесна за употреба. За да я използвате, не са ви необходими никакви специални познания или умения. Ако използвате смартфон, значи ще се справите.
Монтаж и настройка : Тя няма нужда от сециален монтаж, а настройката отнема 3 минути и е  по възможностите на всеки

СПЕЦИФИКАЦИИ на камерата :

Материал на корпуса : Метал
Прахо- и влагоустойчивост : степен на защита IP66
Резолюция : 3 мегапиксела FullHD+
Ъгъл на виждане (диагонален) : 101°
Нощно виждане : 20 метра
Запис : на карта памет до 256GB / на компютър/ на NVR устройство
Звук  : Говорител и микрофон
Приложение за телефон : на български
WIFI : вградено 2.4GHz
Ethernet / LAN Порт : ДА

Известия : При движение
Захранване : Чрез захранващ адаптер (включен в цената)
Монтаж :  На стена или друга гладка повърхност чрез дюбели
Подходяща е за монтаж на открито.

получавате и още  ЕКСТРИ :
* Инструкции на български    * Гаранция - 2 години   * Безплатна доставка  за цялата страна     

*Бърза доставка - до 3 работни дни

Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи с Eye4 тук.

 Вижте всички предложения за външни камери с WIFI или камери за видеонаблюдение с Wifi