Модел: външна Wifi камера vstarcam CS68-X5
Наличност: В наличност
209.00 лв

Количество

IconБърза поръчка

ФУНКЦИИ

Прахово - и влаго устойчива. Монтирайте я на открито без да се притеснявате, че повреди. Чрез корпусът си тя е предпазена от проникване на влага и дребни частици (прах и мръсотия).
WiFi  връзка ( безжична ) с интернет - за външни условия се свързва с вашият интернет и предава безжично видео в реално време. Единственото, което е необходимо е да я включите в контакт.
Управляема - Разполага с моторизиран корпус, който позволява от телефона си да я завъртате по хоризонтала и вертикала.
Изпраща известия при засичане на движение - изпраща известие  ( push notifications )  на вашия мобилен телефон когато засече движение. Освен това можете да я настроите да изпраща известия само в определен интервал (например само през деня ) .
Автоматинчо проследяване на обект - сама ще проследява движещи се обекти които се намират в полезрението и. След като обектът излезе извън него или движението му спре, тя се връща в обичайната си позиция.
Оптично увеличение - 5 пъти
Разпознаване на хора. Тя разпознава хора. Изключително удобно, защото камери без тази опция реагират на всякакво движение (падащи листа, дъжд, сняг) и предизвикват чести фалшиви тревоги.
Звукова аларма. Вграденият говорител при ваше желание може да се използва и като аларма.  Имате опцията  да я настроите да издава подобен на полицейска сирена силен звуков сигнал , когато засече движение .
Светлинна аларма - с вградено осветление, чрез което човека в обхвата на видеонаблюдение разбира, че е наблюдаван. В случай, че искате да виждате цветна картина през нощта, може да включите осветлението.
Уоки- токи функция - вградени микрофон и високоговорител. Чрез тях можете да чувате какво се случва в обсега на видеонаблюдение,  да изпращате гласови съобщения и да запишете звук.
Инфрачервено нощно виждане - има инфрачервено ( IR ) нощно виждане. Когато се стъмни или при изключено външно осветление, камерата автоматично ще премине в нощен режим (черно-бял) и ще виждате  дори и в пълен мрак.
Запис на карта памет - може да записва видео на карта памет и съответно можете да преглеждате записите по всяко време от приложението. Също така записването може да е по ваш избор - постоянно, само при движение, в определени часове по график или комбинации според вашето желание.
Лесна за употреба. За да я използвате, не са ви необходими никакви специални познания или умения. Ако използвате смартфон, значи ще се справите.
Монтаж и настройка :  няма нужда от специален монтаж, а настройката отнема 3 минути и е  по възможностите на всеки

СПЕЦИФИКАЦИИ на външна с Wifi камера CS68-X5


Материал на корпуса : Пластмаса


Прахо- и влагоустойчивост : степен на защита IP66


Резолюция : 3 мегапиксела FullHD+


Ъгъл на виждане (диагонален) : променлив от 110 до 41


Нощно виждане : 20 метра


Запис : на карта памет до 256GB / на компютър/ на NVR устройство


Звук  : микрофон и говорител


Приложение за телефон : на български


WIFI : вградено 2.4GHz


Ethernet / LAN Порт : ДА

Известия : При движение

Захранване : Чрез захранващ адаптер (включен в цената)


Монтаж :  На стена или друга гладка повърхност чрез дюбели


Подходяща е за монтаж на открито.


Пълна информация  Виж в сайта на производителя

външни Wifi камери vstarcam CS68-X5

 

получавате и още  ЕКСТРИ :
* Инструкции на български    * Гаранция - 2 години   * Безплатна доставка  за цялата страна     

*Бърза доставка - до 3 работни дни

Връщане и Замяна
Ако не сте доволни или имате проблем със закупения продукт, можете да се възползвате от условията за връщане и замяна в 14 дневен срок.

Можете да видите всички устройства работещи с Eye4 тук.

 Вижте всички предложения за външни WIFI камери или камери за видеонаблюдение с Wifi