Категории
Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лева до 29.02.2024 г.
wifi ключ за бойлер  4000W 20A сензорен стъклен черен
Смарт ключ за бойлер сензорен стъклен черен 4000W 20A Предимства на wifi ключ за бойлер : ..
смарт ключ за бойлер с wifi 4000W 20A бял
Смарт ключ за бойлер - сензорен стъклен бял 4000W 20A Предимства на wifi ключ за бойлер&nbs..
ZigBee ключ за бойлер 4000W 20A бял
За управление на този превключвател за бойлер през телефон е необходим ZigBee хъб, който се ..
ZigBee ключ за бойлер 4000W 20A Черен
За управление на този превключвател за бойлер през телефон е необходим ZigBee хъб, който се ..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Wifi ключовете за бойлер притежават няколко важни предимства:

Удобство и комфорт : Смарт ключовете с WIFI ви позволяват управляването на своя уред да извършвате отдалечено, с приложение. Това е удобство, ако трябва да промените температурата на водата, като например включите бойлера преди да се приберете или ако искате да го изключите, когато сте далеч.

Енергийна ефективност: програмират се/ настроени за работа в определени интервали на деня, за осигуряване на енергийна ефективност. Например, можете да зададете да се включва в определен час преди да сте се събудили и да се изключва в определен час след като сте заспали. Или да зададете час на включване и изключване според нощната и по- евтина тарифа

Безопасност и сигурност : Позволяват задаването на определени температури и ограничения за достъпа, което увеличава допълнително безопасността на уреда и предотвратява възможността от нежелани инциденти.

Поддръжка и управляване: Могат да се свържат с устройства за управляване на домашна автоматизация, като Google Home или Amazon Echo. Това гарантира възможността управлението да се реализира с гласови команди и създаване на умна система за управление на енерго потреблението в дома.

В момента предлагаме устройства в бял и черен цвят с управление през Wifi с безплатното приложение Tuya Smart или вариант чрез Zigbee протокол.

Разгледайте нашите предложения за

смарт ключ за бойлер с wifi

и изберете да направите вашия уред у дома умен, удобен и сигурен, без да къртите или разпробиване, без необходимост от специални умения – бързо и лесно.

Изберете смарт устройства за дома и ние ще ги изпратим по куриер в рамките на 3 работни дни !